Megérkezett hazánkba a Focal Vestia széria

A francia Focal a Las Vegasban bemutatott Vestia modellekkel bővíti kollekcióját. Az öt modellből álló termékcsaládot úgy tervezték, hogy zenehallgatáshoz és otthoni filmnézéshez is ideális választás legyen.

A Focal ígérete szerint a Vestia modellek részletes hangélményt kínálnak, kifejezetten sok figyelmet fordítottak magas hangok reprodukciójának javítására. A termékcsalád öt darabból áll: a Vestia N°2, Vestia N°3 és Vestia N°4 állványos modellek, a Vestia N°1 egy kisebb helyiségekbe épített könyvespolc hangkeltő, míg a Vestia Center a Home Cinema konfigurációt hivatott kiegészíteni. A nagyobb teljesítmény érdekében a termékek összehozhatók a SUB 600P mélysugárzóval.

A Vestia modellek estében a megjelenésre is nagyon odafigyeltek. Az oldalsó panelek fekete magasfényű, sötét vagy világos fából készültek, amelyekhez fekete vagy fehér bőrhatású előlap társul, míg a hangszórókat ezüst gyűrű övezi. Az új széria a Chora sorozatban debütáló Slatefiber meghajtókat dolgoztat.

Az újrahasznosított szénszálakból készített membránt a nagyobb teljesítmény érdekében tovább fejlesztették. Az eredetileg autós kollekció számára kifejlesztett TAM magassugárzót is átalakították, a technológia először jelenik meg otthoni hangrendszerekben. A hangfalakra előre és hátra is került port, amelyek ún. mélyreflexes profilt alkotnak a jobb basszus reprodukció érdekében.

Focal VESTIA N°4 – 599.995 Ft
Focal VESTIA N°3 – 519.995 Ft
Focal VESTIA N°2 – 399.995 Ft
Focal VESTIA N°1 – 179.995 Ft
VESTIA Center – 199.990 Ft
VESTIA N°1 állvány – 79.990 Ft
VESTIA Center állvány – 39.990 Ft

A márka hivatalos hazai forgalmazója a HORN Distribution.

Forrás: www.focal.com