Megjelent a CANTON új GLE hangfal családja

A friss GLE termékvonalat széles modellválaszték, jó ár-teljesítmény arány, kiegyensúlyozott hangzás és vonzó kialakítás jellemzi.

A közelmúltban bemutatott új Canton GLE termékcsalád tizenegy modellt sorakoztat, amelyek hagyományos sztereó hangrendszerekben vagy házimozi szettekben egyaránt elhelyezhetők. Az új modellek kivétel nélkül homogén titán-membrános meghajtókat, valamint alumínium-mangán csipogókat kaptak, amelyek elé mágnessel rögzíthető rácsok kerültek.

Az álló hangfalakat a háromutas, bass-reflex kialakítású GLE90 (549 EUR) és GLE80 (499 EUR), valamint a két és félutas GLE70 (449 EUR) képviseli. Előbbinek egy GLE90 AR (849 EUR) névre hallgató, beépített Dolby Atmos hangszóróval szerelt változata is létezik. Az integrált egység alapvetően az AR4 (349 EUR) különálló, kétutas Atmos-hangrendszerre hajaz.

A termékcsaládban található továbbá, egy két és félutas center hangkeltő (GLE50/349 EUR), valamint egy kisebb (GLE20/239 EUR) és egy nagyobb (GLE30/269 EUR) kétutas kompakt hangsugárzó. A házimozi rajongókat igyekszik a gyártó megszólítani a GLE10 (209 EUR) és a GLE10 Pro (239 EUR), valamint a GLE15 (329 EUR) falra szerelhető hangkeltőkkel, amelyek szatellit sugárzóként tehetnek jó szolgálatot. Mindhárom kétutas, nagyjából azonos teljesítményt (100/110W) kínáló, zárt kialakítású modell. Az összes készülék átalakított keresztváltóval rendelkezik és csupasz kábelvégek fogadására is alkalmas.

Az új széria kiegészítésére a gyártó három Power-Sub mélysugárzót is forgalomba enged. Mindegyik készüléket D-osztályú erősítővel szerelték, mindegyik titán-membrános meghajtót és passzív átalakítót dolgoztat. A modellek nyolc, tíz és tizenkét hüvelykes méretben kerülnek forgalmazásra.

Forrás:www.canton.de