Megjelent a Warwick Bravura fejhallgató

A BRAVURA a gyártó legújabb prémium elektrosztatikus készüléke, amely az Aperio modellek legjobb megoldásait örökíti tovább.

A Warwick Acoustics az elmúlt éveket a szabadalmaztatott alaptechnológia finomításával töltötte, aminek egyik kézzelfogható eredménye a BRAVURA fejhallgató. A készülékbe a korábban már bizonyító HPEL (HighPrecision Electrostatic Laminate) jelátalakító legfrissebb változata került, ami az új állórész-konstrukciónak köszönhetően alacsonyabb torzítást és megnövelt sávszélességet szavatol. Az átalakítókat kézzel állítják össze és egyedileg tesztelik.

A gyártó ezúttal is nagy figyelmet fordított a kényelemre. A váz öntött alumíniumból készült, a megújított fejpánt és a fülkagylók borítására természetes bőrt használtak, utóbbi az ígéretek szerint kiváló akusztikus csillapítást és RFI/EMI árnyékolást kínál. A készüléket alacsony kapacitású kétméteres kábellel szállítják, ami optimális átvitelt biztosít a fejhallgató és az erősítő között. A zsinórt kiváló minőségű MOPLET harisnya borítja.

Az új modellt is úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a SONOMA (3795 GBP) fejhallgató-erősítőhöz, ami már fekete (4000 GBP) változatban is elérhető. Az erősítő egy diszkrét A-osztályú FET modell USB, S/PDIF digitális és RCA analóg bemenetekkel. Az USB konnektoron keresztül a PCM (32-bit/384 kHz) és DSD (64 és 128) adatfolyamok fogadása is megoldott, míg az S/PDIF bemenet PCM (24-bit/192 kHz) állományok kezelésére alkalmas. Az erősítőt egyedi kapcsoló üzemű tápegység szolgálja ki. A BRAVURA fejhallgató ezüst színben 1700 fontba kerül, míg a fekete változatért 1995 fontot kérnek.

Forrás: www.warwickacoustics.com