Megjelent az System Audio Cockpit alkalmazása

A SA Cockpit egy egyszerű, de nagyszerű applikáció, ami a Stereo Hub és SA Legend Silverback vezérlőközpontjává alakítja az okostelefonunkat.

Az utóbbi években több EISA díjat is bezsebelő dán hangfalgyártó egy új és sokoldalú applikációval rukkol elő, amivel könnyedén elérhetőek lettek az otthoni hálózathoz csatlakozó SA termékek. A Cockpit elérhetővé teszi a vezeték nélküli SA hangrendszerek minden vezérlési funkcióját az okostelefonról, így könnyedén kiváltható vele a távirányító. Ha egy másik helyiségben szeretnénk zenét hallgatni, akkor az alkalmazás segítségével átirányíthatjuk a zenét, optimalizálhatjuk a hangot a szoba akusztikájához, de manuális finomhangolásra is lehetőség van. A rendszer beállítása egyszerű, de probléma esetén az applikáción belül az SA ügyfélszolgálata is elérhető.

Korábban az új funkciók használatához, új eszközre volt szükség, manapság, azonban más megközelítés is választható, hiszen a digitális világban nincsenek fizikai korlátok, ráadásként a frissítéseken keresztül minden új fejlesztés azonnal elérhetővé válik. Az applikáció első körben iOS rendszerekre lesz elérhető, az Androidra változatokra kicsit várni kell. Utóbbi esetében, amennyiben az akusztikai hangolás lehetőségét is kihasználnánk, egy vezeték nélküli mikrofonra is szükség lesz.

A System Audio termékek hazai forgalmazója az Art of Sound Hungary.

Forrás: www.aos-hungary.com