Megjöttek az Advance Paris Playstream hálózati lejátszók

Bár az újdonságok hálózati lejátszóként kerülnek a kínálatba, valójában ennél sokoldalúbb modellekről van szó. A társaság közleményében kihangsúlyozta, hogy az újdonságok tervezésekor a klasszikus hifi jellemzők és nagy felbontású streaming házasítása volt a cél.

Az AP PLAYSTREAM A5 (989 EUR) és A7 (1289 EUR) modellek AB osztályú konstrukciók, prémium digitális/analóg átalakítóval, FM/DAB+ tunerrel, valamint analóg és digitális bemenetekkel rendelkeznek. Mindkét modell hozzáfér a lokális zenei könyvtárakhoz, a népszerű streaming szolgáltatók kínálatához és az internetes rádiókhoz. A kisebbik készülék csatornánként 80W teljesítményt kínál, míg a nagyobb esetében 115W teljesítményre lehet számítani.

A digitális-analóg átalakításért Wolfson WM8740/Asahi Kasei AK4113, illetve Asahi Kasei AK4490/AK4118 chipek felelnek. A fejlettebb modell HDMI ARC interfésszel és dedikált lemezjátszó (MM/MC) bemenettel is rendelkezik. Mindkét készülék megjelenésére klasszikus és modern stílusjegyek jellemzőek, kifejezetten szépen mutatnak a kék fénnyel megvilágított VU mérők, amelyek közé egy kontrasztos kijelző is került, plusz a fehér LED gyűrűvel megtámogatott alumínium elemek is kellemes látványt kölcsönöznek.

Forrás: www.advance-paris.de/en

Comments are closed.