Megtoldja M5000 monitor szériáját a Philips

A Philips újdonságai között egy e-sportra is alkalmas készülék, valamint egy szolgáltatásokban és funkciókban gazdag, otthoni munkavégzést is megkönnyítő modell található.

A Philips 27M1N5200PA (419 EUR) a gyártó szerint tökéletes választás az akció-orientált, kompetitív többjátékos játékokhoz. Az ultragyors (240 Hz) frissítési rátának köszönhetően egyetlen fontos momentum sem maradhat ki, a 0,5 milliszekundumos MPRT lényegében teljesen eltünteti a ghosting hatást és az elmosódást. Az akadozás- és képtörésmentes játékélmény érdekében a monitor FreeSync Premium támogatással és alacsony bemeneti késleltetéssel rendelkezik. A monitor 27 hüvelykes FHD IPS panelt visel, a magas színpontosság jelentősen javítja a vizuális élményt.

A Philips 32M1N5800A (899 EUR) 31.5 hüvelykes hibrid játékos monitor. A HDMI 2.1 csatlakozás a következő generációs konzolok által támasztott igényeknek (4K/120 Hz) is megfelel. A válaszidő mindössze egyetlen milliszekundum, az Adaptive-Sync technológia segít kiküszöbölni a szakadozást és a képtörést, míg az alacsony bemeneti késleltetés tükörsima játékélményt szavatol.

Kapunk egy UltraClear 4K UHD (3840 x 2160 képpont) felbontású és Ultra Wide-Color technológiát támogató panelt, ezen felül a VESA DisplayHDR 400 tanúsítvány sem hiányzik. A MultiView technológia lehetővé teszi több forrás csatlakoztatását PbP (Picture-by-Picture) módban, így jó választás lehet a komolyabb multi-tasking feladatokhoz.

Mindkét modell három oldalon keret nélküli kialakítással és SmartErgoBase fém lábazattal rendelkezik, utóbbi letisztult kábelrendezést tesz lehetővé, illetve rugalmas beállítási lehetőségeket biztosít. A jelenlegi higiéniai kihívásokat szem előtt tartva a 32M1N5800A modell SIAA-tanúsított antibakteriális felülettel rendelkezik. A Philips 27M1N5200PA monitor már elérhető, a Philips 32M1N5800A monitor forgalmazása pedig hamarosan elkezdődik.

Forrás: www.mdmmonitors.com