Megtoldotta ARIA K2 termékcsaládját a FOCAL

A Focal Aria 900 termékcsalád felturbózott kiadása tavaly bővült utoljára, az akkor bemutatott álló hangsugárzót most egy új polc és center hangfal követi.

Az ARIA K2 széria megjelenését a harsány sárga aramid membrános meghajtók teszik jellegzetessé, amelyek az alapváltozatban használt polikevlárt váltották. A habmaggal feljavított meghajtókat úgy tervezték, hogy azok bármilyen műfaj esetében maximálisan teljesítsenek. A K906 (1498 EUR) kétutas, bass-reflex rendszerű polc hangsugárzó, amit egy hüvelykes alumínium-magnézium (TNF) csipogóval és 6.5 hüvelykes mélyközép meghajtóval szereltek. A keresztezési frekvencia 2800 Hz, a meghajtáshoz legalább 30W teljesítményű erősítőre van szükség.

A K2 CENTER (799 EUR) hangszóró készlete hasonló, itt a magassugárzót két darab 6.5 hüvelykes meghajtó fogja közre. Az új modellek esztétikája értelemszerűen megegyezik a család többi darabjával, a bőrhatású terelő is maradt. A K906 forgalmazása előre láthatóan szeptember végén kezdődik, a másik modell pedig máris vihető.

Forrás: www.focal.com