Megújította OLED tévé kínálatát a Philips

A napokban leleplezett miniLED készülékek mellett a Philips az OLED paletta frissítését sem hagyta ki, aminek köszönhetően több korábban hiányolt funkció is alkalmazásra került.

A Philips OLED805 széria megítélése általánosan kedvező, azonban több felhasználó hiányolta az újabb generációs HDMI szolgáltatásokat. Jó hír, hogy az OLED806 és OLED856 modellekre már HDMI 2.1 csatlakozók kerültek, így az ALLM mellett elérhetővé váltak az eARC, HFR és VRR funkciók. Az új készülékeket a P5 processzor legújabb (P5 AI) változata szolgálja ki, megkapjuk a Fast Motion Clarity eljárás legújabb verzióját, valamint a tavaly bemutatott OLED935 modellben debütáló beégés elleni védelmet.

Újdonságnak számít a négyoldalas Ambilight világítás, amely akkor a leglátványosabb, ha a készülékeket falra szereljük. A 48, 55, 65 és 77 hüvelykes méretben piacra kerülő OLED806 különálló lábakon áll, míg a 55 és 65 hüvelykes méretben forgalmazott OLED856 tévék T alakú állványra kerültek. Mindkét modell júniustól lesz elérhető, a részletes specifikációk és az árak a megjelenés előtt várhatók.

Forrás: www.tpvision.com