Megújulnak a Campfire Andromeda és Solaris fülesek

Az oregoni márka az elmúlt évek során szép portfóliót épített magának a jellegzetes megjelenésű fülmonitorokból. A Campfire a közelmúltban bemutatta a címszereplő készülékek módosított változatait.

A Campfire ANDROMEDA EMERALD SEA (1450 USD) következetesen viszi tovább a gyártóra jellemző sarkos-szögeletes formavilágot, ugyanakkor a smaragd zöldre színezett ház kisebb lett. A burkolat alatt oldalanként öt darab, dupla membrános BA átalakító kapott helyet, amelyek a gyártó szerint stabilabban és kisebb torzítás mellett dolgoznak.

A meghajtókat 3D nyomtatott belső kamrában helyezték el, ráadásként a ház belső geometriáját is finomították, amivel állítólag sikerült javítani a sokak által kifogásolt középtartományokat befolyásoló akusztikus anomáliákat. A készülék MMCX csatlakozót visel, amely megkönnyítheti azok dolgát, akik saját kábelüket használnák a gyárti Time Stream zsinórok helyett.

A SOLARIS STELLAR HORIZON (2670 USD) szépen megmunkált rozsdamentes acél házat kapott, amit sárgaréz rögzítő elemekkel és aranyozott PVD berakással tettek vonzóbbá. Oldalanként három BA átalakítót kapunk, amik mellé egy Radial Venting eljárással megtámogatott tíz milliméteres ADLC dinamikus meghajtót társítottak. Az RV technológia hivatott nagyobb hangteret generálni és egyenletesebb teljesítményt biztosítani a dinamikus átalakítónak.

Ezt a fülest is az új Time Stream kábelekkel szállítják, az MMCX csatlakozó itt is megkönnyíti a felhasználói frissítést. A kábelek szóhasználat nem elírás, ugyanis mindkét modellt három ((2,5 milliméteres kiegyensúlyozott, 3,5 milliméteres sztereó és 4,4 milliméteres kiegyensúlyozott dugóval szerelt) zsinórral szállítják.

Forrás: www.campfireaudio.com