Megújult a CEntrance HiFi-M8 fejhallgató-erősítő/DAC

Az első generációs HiFi-M8 igazi svájci bicska, mert a referencia osztályú hordozható eszköz szinte bármely fejhallgatót képes volt kiszolgálni és kompatibilis volt a legtöbb telefonnal, illetve számítógéppel.

A HiFi-M8 v2 (750 USD) továbbra is rendkívül masszív felépítésű eszköz. Az előző változathoz képest tovább finomították a digitális-analóg átalakítás minőségét és javították a jel-zaj arányt. A készülék nagy felbontást támogató Bluetooth modult, két USB-C konnektort, négy fejhallgató (kettő kiegyensúlyozott) kimenetet és egy LED alapú VU-mérőt kapott. A fényerő állítható, így a kijelző erősebb fényben is jól látható. A hangerőszabályzó digitális, a hangélmény kétsávos EQ segítségével finomítható. A készülék összesen nyolc erősítő modult dolgoztat.

Az ún. Cool Side a fülmonitorok kezelésére szolgál, míg az ún. Hot Side az érzékenyebb fejhallgatókat szolgálja ki. Mindkét „oldal” egyenlő arányban osztozik az erősítőkön. Az IEM felhasználók számára bekapcsolható a Stamina mód, amivel jelentősen növelhető az üzemidő. A berendezés hibrid tápellátással rendelkezik, telefonon vagy számítógépen keresztül is tölthető, de hagyományos töltő is jár hozzá. A két lehetőség között kapcsolóval lehet választani. Az új HiFi M8 támogatja az összes elterjedt mintavételi arányt és kezeli a DSD állományokat, kompatibilis az iOS, Android, MAC, Linux és Windows rendszerekkel.

Forrás: www.centrance.com