Megújult a Gold Note DS-10 elnevezésű modellje

A Gold Note címszereplő készüléke forrás eszközként széleskörű internetes hozzáférést és kiváló minőségű digitális bemeneteket kínált, ami most analóg konnektorral bővült.

Az olasz Gold Note bemutatta a DS-10 hálózati lejátszó / DAC / fejhallgató-erősítő frissített verzióját. A Plus utótaggal megfejelt eszköz külső jegyeit tekintve nem változott, bár a szemfülesek azért felfedezhetik az apró módosításokat. Az egyik külső antennát elhagyta a gyártó, mert a Bluetooth kapcsolatot belső antenna biztosítja. Az hátlapon elhelyezett analóg bemenet és felülvizsgált tápegység tartoznak az érdemi változtatások közé, gyakorlatilag minden más az előző modell öröksége.

Maradt a digitális jellemzők széleskörű beállítási lehetősége és magas frekvenciás zajcsökkentés. A DAC teljesítménye akár lejátszás közben is módosítható, négy eltérő profil létrehozására van lehetőség, amiket a bemenetekhez lehet rendelni. A színes kijelző továbbra is nagy segítséget jelent, amin felül az előlapi kapcsoló és a mellékelt távirányító használható a vezérléshez. A DS-10 PLUS (3699 USD) csatlakoztatható CD-lejátszókhoz, TV készülékekhez és médiaszerverekhez, illetve szinte minden internetes forrással összedolgozik a készülék.

Forrás: www.goldnote.it/en