Megvillantotta vadonatúj hangprojektorait az LG

Az LG Electronics megkezdi legújabb hangprojektorainak globális forgalmazását. Az új modellek prémium hangélményt kínálnak, sokoldalúan használható és egyszerűen vezérelhető eszközök, ráadásként egészen kis öko-lábnyommal rendelkeznek.

A legújabb LG készülékek Dolby Atmos és DTS: X támogatással bírnak, kivétel nélkül kihasználják az újabb LG tévék AI Sound Pro funkcióját. A hamarosan megvásárolható hangprojektorok a TV Sound Mode Share funkción keresztül profitálnak a tévék fejlett jel és hangfeldolgozási képességéből, ugyanazokat a hangmódokat biztosítják, mint a társított készülékek. Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyetlen mozdulattal váltsanak a beépített hangszórók, illetve a hangprojektor között. A friss modellek hangolásáért továbbra is a Meridian Audio csapata felel, újdonság a Meridian Horizon technológia, amely során sztereó tartalmakat kevernek a többcsatornás hangsávba, így javítva az általános hangteljesítményt.

Mindegyik készülék Hi-RES Audio tanúsítvánnyal rendelkezik, HDMI eARC csatlakozást visel, veszteségmentes lejátszást szavatol 24bit / 96kHz felbontás mellett. A készülékek USB interfészen keresztül is képesek lejátszani, ahogy a Bluetooth streaming lehetősége is adott. A hivatalos ütemterv szerint az SP11RA, az SP9YA, az SP8YA, az SP7Y és az SPD7Y hangprojektorok még ebben a hónapban piacra kerülhetnek, de az év második felében további modellek is várhatók.

Forrás: www.lgnewsroom.com