M&K Sound M90 – Új falra szerelhető modell

Az M&K SOUND (Miller & Kreisel) új hangkeltővel bővíti M sorozatát, amely a hifi és a házimozi rajongókat egyaránt igyekszik megszólítani.

Az M&K M90 (950 EUR) a széria legnagyobb darabja, négy üvegszálas (négy hüvelykes) basszus meghajtóval és egy hüvelykes dóm csipogóval rendelkezik. A készüléket úgy tervezték, hogy falra szerelve teljesítsen optimálisan, de igény esetén szabadon is elhelyezhető. A berendezés függőlegesen vagy vízszintesen is tájolható, előbbi esetben párban használva klasszikus sztereó hangsugárzóként is üzemeltethető, utóbbi formában pedig centerként is bevethető, hála a teljesen szimmetrikus lefedettségnek.

Az összes basszus meghajtót saját kamrában helyezték el, a szélekre pozicionált egységek az alacsony, míg a selyem dóm két oldalán találhatók a közepes tartományokat kezelik. A kamrák alkalmazására többek között azért volt szükség, mert a keskeny profilú modellekre jellemző a nagyobb kabinet rezonancia. A készülék fekete és fehér borítással vásárolható meg, a hangszórók mágnessel rögzíthető rács mögé rejthetők. A rendszer 150W (4 ohm) teljesítményt kínál.

Forrás: www.mksound.com