NAD C3050 LE – Ötven éves évfordulóra készült

A NAD a fennállásának 50. évfordulóját egy vintage ihletésű sztereó erősítővel ünnepli, amelyből 1972 darab kerül forgalomba, ezzel is utalva a márka alapításának évére.

A NAD C 3050 LE (1972 USD) sztereó erősítő, ami a modern streaming technológiákat is kínál, egy retró dió furnér borítású házból. A készülék tervezői a hetvennégyben bemutatott C3030 modellt vették alapul, természetesen a klasszikus dizájnt kortárs műszaki megoldásokkal társították. Az évfordulós modell a NAD HybridDigital erősítő technológiáját használja, ami csatornánként 100W teljesítményt szavatol.

A felhasználók megkapják a teljes BluOS platform integrációt, van AirPlay 2 támogatás, kétirányú aptX HD Bluetooth és a Dirac Room korrekciós eljárás is elérhető. A konnektorok között HDMI eARC, vonalszintű és phono bemenetek is megtalálható, valamint egy fejhallgató-erősítő is megtalálható a fedélzeten.

Az erősítő jövőre standard változatban (C3050) is forgalomba kerül, itt azonban a streaming funkciók (BluOS) és hangzásjavítás (Dirac) opcionális MDC2 modulon keresztül érhető majd el. A társaság november közepén bemutatja a NAD Electronics: 50 Years of Truth in Power című dokumentumfilmet, amiben archív felvéteken és interjúkon keresztül megismerhetjük a márka kezdeti napjait és fejlődését.

Forrás: www.nadelectronics.com