Nagy teljesítményű az EARMEN fejhallgató-erősítője

Az EARMEN az Auris Audio csapatával közösen készítette el új kompakt fejhallgató-erősítőjét, amely a legkényesebb fejhallgatók kiszolgálására is alkalmas.

Az EARMEN TR-AMP (450 USD) masszív építésű, alig zsebméretű készülék, amely a társaság kommunikációja alapján 400 mW (16 ohm) teljesítményt szavatol. A ház CNC megmunkált alumíniumból készült, minden komponens európai partnerektől származik, ahogy a gyártás is a kontinensen történik. Az apróság kezeli az összes PCM (legfeljebb 32-bit/384 kHz) formátumot, valamint megbirkózik DSD128 (DSD256 DoP) és MQA állományokkal. A készülék HyperStream II QUAD architektúrára építkezik és alkalmazza a Time Domain Jitter Eliminator technológiát.

A digitális-analóg átalakítást egy ES9038Q2M SABRE referencia chip végzi, amely az egyik legjobb 32-bites mobil DAC a piacon. A beépített 3700 mAh kapacitású akkumulátor hozzávetőleg tíz órás üzemidőt biztosít. A telep USB-C porton keresztül tölthető, átvitelre dedikált interfész áll rendelkezésre. Az AB erősítő architektúra nagy sávszélességet, rendkívül alacsony zajt és akár 128dB dinamikus tartományt is biztosít a hangerőszabályzás előerősítő/erősítő üzemmódokban is analóg. A készüléken található fejhallgató kimenetek igény esetén párhuzamosan is használhatók.

Forrás: www.earmen-shop.com