Nagyon olcsó a SKULLCANDY TW fülese

A Skullcandy bemutatta a DIME fülhallgató teljesen vezetékmentes változatát, ami ugyan semmi extrát nem kínál, de mindennapos használatra jó alternatíva lehet.

A teljesen vezetékmentes (TW) technológia megjelenésével a fej- és fülhallgatók piaca megbolydult, a prémium megoldások mellett egyre több olcsó eszköz jelenik meg a piacon. A Skullcandy Dime TW (40 EUR) nem kínál osztályvezető funkciókat, nincs aktív zajcsökkentő technológia, bár a passzív szigetelésre azért odafigyelt a gyártó. A beépített akkumulátor alig négy órát bír, bár a töltő-dokkoló okos használatával az üzemidő megtriplázható.

Az apróság a nyakpántos modelleknél nagyobb szabadságot kínál, ráadásul izzadság és vízálló, tehát edzés közben vagy zordabb körülmények között is jól használható. A legújabb Bluetooth (5.0) protokoll stabil kapcsolatot szavatol, plusz a füles dobozva zárva sem foglal sokkal nagyobb helyet, mint pl. egy gyufásdoboz. A vezérléshez érintőfelület áll rendelkezésre, így a hívások fogadásához, műsorszám váltáshoz, hangerő beállításához, vagy a natív hangsegédek (Google és Siri) aktiválásához sem kell előbányászni a telefont. A készülék négy különböző színváltozatban érhető el.

Forrás: www.skullcandy.eu