Nagyot szól a Cambridge Yoyo L

A Yoyo sorozat legnagyobb tagja a Great British Sound elvek szerint épült, ezért kategórián belül kivételes teljesítmény és minőségi hangzás jellemzi a készüléket.

A CAMBRIDGE YOYO L (147. 000 forint) all-in-one hangrendszer, amely azok számára készült, akik instant szeretnék a különböző forrásokból származó kedvenceiket hallgatni. A készülék WiFi, Bluetooth és NFC kapcsolatokat kínál, Chromecast és Spotify Connect támogatással rendelkezik, optikai és HDMI ARC konnektorokat visel. Utóbbi a televíziók hangjának továbbítását is lehetővé teszi. A beépített EQ dedikált hangzásmódokat (mozi, zene, tévé és hang) felkínálva a különböző forrásokhoz igazítja a hangot, ezen felül az alacsony tartományok szabályzására külön is lehetőség van. A készülék borítása akusztikusan transzparens Marton Mills szövetből készült. A kellemes megjelenést kölcsönző gyapjú szövet impregnált, így nedvességnek és porosodásnak is fokozottan ellenáll.

A berendezés távvezérelhető, illetve egy dedikált alkalmazással (iOS és Android) is összedolgozik, további kényelmi szolgáltatásként az eszköz a TV távvezérlő parancsait is képes rögzíteni. A burkolat alatt dedikált center, illetve jobb és bal hangszórók találhatók, de a szélesebb hangszínpad kedvééért oldalirányú hangkeltőket is kapunk. A hangszórók meghajtásáról DSP (Wavesmaxx Audio) felügyelte D osztályba sorolt erősítő gondoskodik. A készülék kiegyensúlyozott és kellemesen részletes hangélményt kínál a tömegesen gyártott modellekre jellemző, túlhangsúlyozott megszólalás nélkül.

Forrás: www.cambridgeaudio.com/en

A készülék megtalálható az Audiophile Szalon kínálatában.