Négy hónapot csúszik a következő High End Show

Az idei rendezvényt a globális járványhelyzetre való tekintettel sajnos törölték, de a szervezők bizakodva már a következő müncheni High End Show szervezésébe kezdtek, amit azonban szeptemberre írtak ki.

A HIGH END SOCIETY SERVICE GmbH alig pár hete jelentette be, hogy a következő évi kiállítás a szokásos helyen (Müchen MOC Event Center) és időben (május 13 és 16 között) kerül megrendezésre, azonban a legújabb infók szerint a szervezők óvatosságból, inkább egy későbbi időpont mellett döntöttek. A módosítást az illetékesek elsősorban a fertőzéses esetszámok növekedésével és a jelenleg is érvényben lévő utazási korlátozásokkal magyarázzák, de bíznak benne, hogy a négy hónapos csúsztatás elég lesz arra, hogy racionalizálódjon a helyzet.

„Folyamatosan kapcsolatban állunk különböző járványügyi szakértőkkel, akik arra számítanak, hogy az immunizálás hatása a következő év második felére már megmutatkozhat. Arra is számítunk, hogy a nemzetközi utazásokra vonatkozó korlátozásokat enyhítik vagy feloldják, így semmi akadálya nem lehet a kiállítás hagyományos lebonyolításának” – mondta Stefan Dreischärf ügyvezető igazgató. – „Meggyőződésünk, hogy az élő szakkiállítások továbbra is rendkívül fontosak az audio iparág számára, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy folytathassuk történetünket.”

A megváltozott időpont miatt a kiállítók regisztrációs határideje 2021. március végére tolódott, így a résztvevőknek több ideje marad a döntéshozatalra és a tervezésre. A szervezők azt is hangsúlyozták, hogy a rendezvény higiéniai és fertőzésmegelőzési koncepcióját folyamatosan aktualizálják.

Forrás: www.highendsociety.de/en