Négy új TCL termék is Red Dot Design díjat kapott

A Red Dot díjat három televízió és két új hangprojektor érdemelte ki, amelyeket a márka április tizenkettedikén hivatalosan is bemutat.

A nemzetközi zsűri a Red Dot elismerést azoknak a termékeknek ítéli oda, amelyek kiemelkedő és kellően innovatív dizájnnal rendelkeznek. A TCL szórakoztatóelektronikai termékei közül az alábbiak győzték meg az ítészeket:

TCL X925 PRO Mini LED 8K TV

TCL C93 Mini LED 4K TV

TCL C83 Mini LED 4K TV

TCL C935U Soundbar

TCL P755W Soundbar

A TCL hamarosan bemutatkozó C93 és C83 sorozata vékony, elegáns kialakítással rendelkezik, így a szériába tartozó tévékészülékek bármilyen otthoni környezetbe könnyen beleilleszthetők. Az elismerés nem minden előzmény nélkül való, ugyanis a tavaly bemutatott TCL X925 PRO Mini LED 8K tévé szintén bezsebelt egy Red Dot díjat az ultravékony profilnak és egyedi kialakításnak köszönhetően. A C935U és P733W hangprojektorok jövőbiztos kialakításukkal gyűjtötték be az elismerést, de a márka szerint a hangteljesítményre és funkcionalitásra sem lehet majd panasz.

„A TCL boldog és büszke, hogy több Red Dot Díjat is elnyerhetett a terméktervezésért. Ambícióinkat az új szlogenünk (Inspire Greatness) is jelzi, azaz a TCL küldetése továbbra is ugyanaz – cél, hogy az emberek életét kényelmesebbé és okosabbá tegyük a kiváló minőségű termékekkel, versenyképes áron, mindig a fogyasztókat helyezve előtérbe.” – mondta Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója.

Forrás: www.tcl.com