Nubert nuBoxx AS-425 max – A legújabb családtag

A tévék hangjának javítására szolgáló eszközök népszerűsége folyamatosan növekszik, sorra jelennek meg újabb és újabb modellek. A Nubert ezúttal az aktív nuBox sorozatát bővítette tovább.

A sváb manufaktúra a belépő nuBox AS-225 és a kicsit masszívabb nuPro AS-3500 mellett, egy felső kategóriás (nuPro XS-7500) eszközzel volt jelen az aktív hangprojektorok piacán, utóbbiak közé ékelődik be az új modell. A nuBoxx AS-425 max (668 EUR) magassága a kompakt AS-225 idevágó méretének felel meg, azonban széltében már szembeötlő a különbség. A dupla széles terelőlap négy darab polipropilén mélyközép meghajtónak (118 mm) biztosít helyet, amelyek közé egy-egy huszonöt milliméteres selyem dóm csipogó került. A rendszert négy, egyenként 40W teljesítményű erősítő szolgálja ki. A nagyobb méret és a szélekre pozicionált hangszórók miatt a sztereó hangszínpad nagyobb.

Természetesen lehetőség van a különböző tartományok finomhangolására, illetve hangerő módosítására és az új modell képes dekódolni a Dolby Digital (AC3) és a DTS Digital Surround hangokat. A készülék HDMI eARC, analóg, optikai és koaxiális S/PDIF bemenetekkel rendelkezik, de a vezetékmentes (Bluetooth aptX HD/AAC) lejátszás lehetősége is biztosított. Egy dedikált kimenetre külső mélynyomó is köthető. A grafit és jégszürke színben, november elején piacra kerülő készülék infravörös távirányítóval és az előlapon elhelyezett tárcsával is vezérelhető. A hangszórók mágnessel rögzíthető ráccsal óvhatók a sérülésektől.

Forrás: www.nubert.de