Nubert nuSub XW-1200 – Masszázs a fülnek

Alaposan megnyomja az év végét a Nubert, hiszen a németek sorra jelentik be az újabb modelleket. A társaság csak nemrég mutatta be új hangprojektorát, amit ezúttal egy aktív mélynyomó követ.

Aki ismeri a gyártó nuSUB szériáját, annak az új modell formavilága ismerős lehet. Az XW-1200 (915 EUR) a sorozat legnagyobb tagja, amely 400W teljesítményt kínál és 19 Hz alsó frekvencia-határral rendelkezik. A készülék kompakt hangkeltők mellett, hangprojektorok támogatójaként vagy házimozi szettek állandó tagjaként is megállja a helyét. A gyártó szerint az új modell a kompakt ládák összes előnyét megörökölte, azoknak készült, akik igazán komoly basszus teljesítményre vágynak. A készülékbe egy D-osztályú erősítő modul által dolgoztatott 32 centis meghajtó került, aminek munkáját dupla basszus-port könnyíti meg. A nyílásokat lefelé tájolták, így a készülék kevésbé érzékeny az elhelyezésre.

A teljesítmény a hátoldalon elhelyezett tárcsákkal vagy alkalmazáson (nuBert X-Remote) keresztül finomítható, az applikáció iOS és Android rendszerekre is elérhető. Az alkalmazás a kényelmi szolgáltatásokon kívül további előnyöket is biztost, többek között hozzáférést kínál az X-Room Calibration rendszerhez. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a rendszer a hangképet a térbeli jellemzőkhöz viszonyítva optimalizálja. Az új modell előre láthatóan áprilisban kerülhet forgalomba, fekete és fehér színekben.

Forrás: www.nubert.de