Nyár végén érkezik a RUARK R3 hangrendszer

A kompakt egydobozos rendszereket gyártó Ruark Audio bejelentette legújabb modelljét, amely újfent egyetlen csomagban egyesíti a népszerű lejátszási formákat.

A RUARK R3 (629 GBP) egy kellemes megjelenésű, alapvetően kis helyigényű készülék. A WiFi és Bluetooth képes modell hagyományos, valamint digitális rádió adások vételére és kompakt lemezek lejátszására is alkalmas. A készülék dedikált Spotify Connect elérést kínál és hozzáférést biztosít többek között a Tidal, Deezer és Amazon Music szolgáltatók kínálatához. Az R3 analóg és digitális bemeneteket, valamint analóg kimeneteket visel, van Ethernet port, fejhallgató csatlakozó és eszközök töltésére is alkalmas USB-C konnektor.

A slot rendszerű CD lejátszó a gyári és írott (WAV, MP3) lemezeket egyaránt elfogadja és a társított adatok beolvasására is képes, amit a kontrasztos OLED kijelzőn jelenít meg. Az A/B osztályú erősítő technológia 30W névleges teljesítményt biztosít. A rendszerhez egy távkapcsoló is tartozik, de a vezérlésre a korábbi modellekből ismert RotoDial tárcsa is használható. A berendezés forgalmazása augusztusban kezdődik.

Forrás: www.ruarkaudio.com