Nyolcvan órán át használható a Marshall új fejhallgatója

A Marshall Major fejhallgató család legújabb tagja megörökölte az elődök formavilágát, ugyanakkor jobb ergonómiát, hang teljesítményt és kivételes üzemidőt kínál, egészen kedvező áron.

A vezetékmentes fülesek esetében a hangminőség mellett az üzemidő kérdése is nagyon fontos, ugyanis a jó hangzás csak akkor ér valamit, ha állóképesség is társul hozzá. A MARSHALL MAJOR IV (149 USD) az ígéretek szerint, több mint három napig használható egyetlen töltéssel. A gyorstöltés funkciónak köszönhetően tizenöt percnyi etetés, tizenöt órányi lejátszást biztosít, ráadásként opcionális vezetékmentes töltésre is lehetőség van.

A készülék természetesen megörökölte az elődök kialakítását, maradt a négyzet forma, de a gyártó szerint a párnázott felületek puhábbak és jobban szigetelnek a nagyobb kényelem érdekében. A burkolat alatt negyven milliméteres dinamikus átalakítók laknak, a vezetékmentes kapcsolatról Bluetooth 5.0 technológia gondoskodik, de a mellékelt 3.5 milliméteres csatlakozóval szerelt kábelnek köszönhetően vezetékes használat is adott. A korábbi modellekhez hasonlóan ez a füles is összezárható, azonban az átalakított váz miatt ezúttal még kisebb helyet foglal szállításkor. Az új modell szállítása október tizennegyedikén kezdődik.

Forrás: www.marshallheadphones.com