Olcsó ANC fejhallgatót dobott piacra a Skullcandy

A Skullcandy fejhallgatója tavaly debütált Indiában, a közelmúltban viszont a tengerentúli és európai forgalmazás is megkezdődött.

A SKULLCANDY HESH ANC (54.999 Ft) a legolcsóbb zajszűrést kínáló fülesek közé tartozik, de a gyártó ismeretében egyébként is biztosra vehető, hogy nem a prémium márkák megszorítása volt a cél. Az összezárható készülék teljes egészében kompozitból készült a fülkamrákban negyven milliméteres dinamikus átalakítók kaptak helyet. A vezetékmentes (3.5 milliméteres konnektor is van) fejhallgató aktív zajcsökkentés mellett húsz órányi üzemidőt kínál, van egy ún. Tile Tracker funkció, így telefon segítségével könnyen belőhető az eszköz helyzete, ha éppen elkallódott volna.

A vezérléshez nagy méretű, vakon is könnyen kitapintható gombokat kapunk, természetesen Ambient üzemmód is van, ha nem kívánjuk teljesen kizárni a környezetünket. Tíz perces etetéssel három óra lejátszási idő nyerhető. A gyártó azokra is gondolt, akiknek nincs szüksége zajcsökkentésre, ugyanis egy lecsupaszított változat (HESH Evo) is elérhető, hozzávetőleg harminc dolláros árelőnnyel és harminchat órás üzemidővel.

Forrás: www.skullcandy.eu