Olcsó Dolby Atmos hangprojektorokkal támad a SHARP

Az elmúlt években egyre szaporodtak a Dolby Atmos technológiát integráló hangkeltők, ráadásként az eljárás már a megfizethető árkategóriában is elérhető.

A SHARP HT-SBW800 (189. 490 forint) és HT-SBW460 (114. 290 forint) hangprojektorok a mozi hangélményt csempészik az otthonokba. Mindkét modellre funkcionális megjelenés jellemző, szemmel láthatóan a kevesebb több elvét tartották szem előtt a tervezők, bár egy apró LED kijelző mindkét készüléken helyet kapott. Az új modellek számos közös jellemzővel rendelkeznek.

Mindkét készülék támogatja a Dolby THD, Dolby Digital Plus és Dolby Digital kódolású állományokat, mindkettőn találhatók HDMI ki és bejáratok, optikai, koaxiális, USB és aux bemenetek, illetve mindkettő esetében adott a Bluetooth (4.2) átvitel lehetősége. Az alacsony tartományokat mindkét modell esetében vezetékmentes mélysugárzó kezeli, ami a hatótávolságon (15 m) belül akár rejtve is elhelyezhető.

A fejlettebb 5.1.2 csatornás modell 570W teljesítményt ígér, míg a kisebbik (3.1 csatornás) változat esetében 440W teljesítménnyel lehet számolni. A hangélményt előre beállított profilokkal lehet módosítani, míg a vezérléshez dedikált alkalmazás, saját távirányító vagy a tévé távkapcsolója használható.

Forrás: www.sharpconsumer.eu/audio

A SHARP tévék és audio termékek importőre az Adiv Consulting Kft.

 

Comments are closed.