Online is megtekinthető az LG megújult bemutatóterme

A vállalat székházában berendezett kiállítótér előzetes időpont foglalással, fix nyitvatartási időben, személyes asszisztenciával várja az LG prémium termékei iránt érdeklődőket.

A megújult bemutatóterem a márka legújabb és legérdekesebb, csúcskategóriát képviselő szórakoztató elektronikai eszközeit, háztartási gépeit, IT-termékeit vonultatja fel. A lehetőség azok számára lehet érdekes, akik egy komolyabb beruházás, vagy egy új lakás berendezése előtt szeretnének testközelből megismerkedni a kiszemelt LG termékükkel.

Az eszközök kipróbálásában a vállalat egy képzett tanácsadó kollégája segédkezik, aki a részletes magyarázaton túl egyéni kérdésekre is válasszal szolgál. Akik valamilyen okból (például messzebb laknak a fővárostól vagy nem tudják megoldani az utazást) nem tudnak személyesen ellátogatni az LG székházába, videochat formájában is kérhetnek online bemutatót, ilyen formában tehetik fel a termékekkel kapcsolatos kérdéseiket.

„Nagy öröm, hogy a nyilvánosság számára is megnyithattuk az LG bemutatótermét. Bár a helyiség már hosszú évek óta segíti a munkánkat, eddig elsősorban üzleti partnereink látogatták” – mondta Szili Krisztián, az LG marketing vezetője. – „Azzal, hogy a vásárlók nyugodt, a saját otthonuk hangulatára emlékeztető környezetben, szakértő segítséggel nézhetik meg és próbálhatják ki a termékeinket, exkluzív vásárlói élményt teremthetünk, ami jól kihangsúlyozza azt a minőséget, amit termékeink és az azokon elérhető szolgáltatások képviselnek.”

Forrás: www.lg.com/hu/bemutatoterem