Onyx Studio 8 – Környezetbarát generáció

A Harman Kardon bejelentette legújabb Bluetooth hangkeltőjét, ami környezebarát anyagokból építkezve örökíti tovább a kifutó széria formavilágát, miközben új funkciókat is kínál.

A Harman Kardon Onyx hangszóró teljesítmény tekintetében mindig a legjobbak között volt, a nyolc évvel ezelőtt piacra engedett modell  méretét meghazudtoló hangélményt nyújtott. A márka a sikeren felbuzdulva belefogott a kisebb Studio termékvonal alapozásába, amely hamar az egyik legsikerebb hordozható eszközök közé küzdötte fel magát.

Az ONYX STUDIO 8 (299 USD) belsejében egy százhúsz milliméteres mélysugárzó, valamint két darab húsz milliméteres csipogónak szorítottak helyet. A beépített akkumulátor nyolc óra üzemidőt biztosít. Továbbra is adott Dual Sound funkció, azaz két hangszóró tényleges sztereó párként is használható. Új funkcióként kapunk egy algoritmus felügyelte kalibrációs lehetőséget, ami automatikusan a környezeti jellemzőkhöz igazítja a hangzást. Ez főként azoknak jöhet kapóra, akik sokat hurcolásszák a lakásban a berendezést.

A termék csomagolása megfelel a Forest Stewardship Council (FSC) által megszabott követelményeknek, még a nyomtatáshoz használt tinta is szója-alapú. Maga a készülék javarészt újra feldogozott műanyagból és más fenntartható anyagok keverékéből épült, a hangszórórács reciklált poliészter fonalból van. A frissített modell október nyolcadikán kerül forgalomba.

Forrás: www.news.harman.com