Örökmozgóknak készült a Beosound Explore

A Bang&Olufsen alaposan ráfeküdt a hordozható kínálatának bővítésére, ugyanis a közelmúltban leleplezett modulokból álló, illetve könyvre hajazó hangszórók után, egy kifejezetten kültérre tervezett Beosound hangkeltővel jelentkezett.

A B&O Beosound Explore (199 EUR) hangszóró az alumínium borításnak és gumírozott talpnak köszönhetően jól tolerálja a mostoha bánásmódot. Az IP67 besorolás (víz és porálló) arról árulkodik, hogy a szélsőséges körülmények sem árthatnak a készüléknek, egy méteres vízbe merítve akár fél órán keresztül elvan. A kétszer eloxált ház karcálló, a rögzítéshez pedig méretes karabinert kapunk.

A visszafogott méret ellenére a gyártó szerint a jól ismert B&O hangélményre lehet számítani, amiről két 1.8 hüvelykes meghajtó és True360 technológia gondoskodik. Utóbbi biztosítja, hogy a készülék minden irányban egyenletesen sugározzon. A vezérlés a készülék tetején elhelyezett, hangsúlyos gombokkal történhet, amiket akár kesztyűben is jól lehet használni. Természetesen kezelő panel is vízálló, a láthatóságról világítás gondoskodik. A készülék üzemideje átlagos hangerő mellett huszonhét óra is lehet. A hangkeltő Black Anthracite, Green és Grey Mist színekben kerül piacra, előbbiek már elérhetők, utóbbi forgalmazása nyáron kezdődik.

Forrás: www.bang-olufsen.com