ORTOFON 2MR – 2M hangszedők feljavítva

Az Ortofon új termékcsaládja a 2M hangszedőkre épült, kisebb házba ültetve kínálja azok jellemzőit, nagyobb kompatibilitást biztosítva a különböző hangkarokkal.

Az Ortofon 2MR modellek alacsonyabb profilú házat kaptak, így zökkenőmentesen integrálhatók anélkül, hogy szükség lenne távtartókra vagy módosítani kellene a használni kívánt hangkaron. A népszerű gyártók (pl. LINN, REGA vagy Pro-Ject Audio) kínálatában több olyan hangkar található, amelyek esetében a VTA nem állítható, de pl. a lemeztányér vastagsága miatt is problémás volt a standard 2M hangszedők használata.

A 2MR hangszedők esetében a ház mindössze tizennégy milliméter magas, ami három milliméter mínuszt jelent az alap verzióhoz képest. A rögzítés mindössze két csavarral történik, ami szükség esetén gyors cserét tesz lehetővé. A 2MR család nagy teljesítményű, négy tekercses motorrendszerrel rendelkezik, az osztott pólusú technológia minimálisra csökkenti az örvényáram-veszteséget, jelentősen javítva a csatornák közötti egyensúlyt.

ORTOFON 2MR termékcsalád

2MR RED (99 EUR)
2MR BLUE (199 EUR)
2MR BRONZE (399 EUR)
2MR BLACK (599 EUR)
2 MR BLACK LVB-250 (999 EUR)
2 MR 78 (149 EUR)
2 MR MONO (399 EUR)

Forrás: www.ortofon.com