Összecsukható MicroLED tévét villantott a C-Seed

A luxus elektronikával foglalkozó C-Seed Entertainment többek között kültéri és beltéri AV rendszerekről ismert. A társaság a közelmúltban mutatta be legújabb kreálmányát, egy 165 hüvelykes összezárható MicroLED tévét.

A hét méter magas C-Seed M1 alapvetően a gyártó kültéri kijelzőinek beltérre szánt változata. A rendszer egy padlóban elhelyezett házban lakik, tehát üzemen kívül gyakorlatilag semmi helyet nem foglal. A 4K HDR képernyő öt elemből ( négy hajtáspont) áll össze, amelyek szétnyitott állapotban az Adaptive Gap Calibration Technology (AGC) elnevezésű eljárásnak köszönhetően egyáltalán nem látszanak.

A saját technológiákkal feljavított MicroLED panelre kiváló kontraszt, magas fényerő és pontos színmegjelenítés jellemző, míg a Total Black bevonat megakadályozza a zavaró visszaverődéseket. Az új luxustévé keretbe integrált 2.1 kiosztású hangrendszerrel rendelkezik, két darab 250W teljesítményű full range hangszórót és egy 700W teljesítményre képes mélysugárzót rejtettek el a mérnökök. A különleges darabot különlegesen vaskos pénztárca birtokában lehet beszerezni, ugyanis 400.000 dollárt kérnek darabjáért.

Forrás: www.cseed.tv