Összedolgozik a PRO-JECT Audio és a TONE Factory

Az osztrák társaság mérnökei, egy megfizethető Bluetooth lemezjátszó fejlesztésében vesznek részt, amivel a projektgazda TONE Factory az analóg hangzás rajongóit igyekszik megszólítani.

A TONE Bluetooth (249 EUR) lemezjátszó minimalista megjelenésű, két sebességes szíjhajtású készülék. Minden funkció automatikus, amivel a kezdő felhasználók dolgát igyekeznek megkönnyíteni. A motor és az elektronika, egy talpként is szolgáló házban kapott helyet, amely megoldás jellegzetes megjelenést kölcsönöz a berendezésnek.

A készülék vezetékmentes, illetve hagyományos csatlakozásokat is kínál. Előbbi aktív hangfalak, fejhallgatók társítását teszi lehetővé, míg utóbbi (RCA) a meglévő rendszerekbe integrálást egyszerűsíti. A hangszedő pontos típusa nem ismert, csupán annyit árult el a gyártó, hogy az egyenes karon elhelyezett szett ?Ortofonnal való szoros együttműködés? eredménye. A TONE csapata jelenleg Kickstarter kampány keretében gyűjti az érdeklődőket, máris megduplázták a megcélzott támogatást, így ha minden a tervek szerint alakul, jövő év közepén elkezdődhet a lemezjátszók szállítása.

Forrás: www.tone-factory.com