Összedolgozik az Altice USA és a Devialet

Home Hírek Összedolgozik az Altice USA és a Devialet

Az ALTICE AMPLIFY (499 USD) elnevezésű modell a Devialet hangtechnológiáját használja és az Altice One platformra építkezik. A teljes körű Amazon Alexa támogatás lehetővé teszi, hogy a készülék hangvezérelt intelligens hubként működjön, így pl. az alkalmazások keresése, vagy a csatornák közötti váltás minden korábbinál egyszerűbben megoldható.

 

altice-devialet_1 640.jpg

 

A berendezés számos Devialet eljárást használ, beleértve a térbeli információkat feldolgozó SPACE, a késleltetést és torzítást csökkentő SAM (Speaker Active Matching), valamint a hangerőt automatikusan szabályozó AVL (Adaptive Volume Level) technológiákat. A DSP vezérelt rendszer három full-range meghajtót, illetve két mélysugárzót dolgoztat. Utóbbiak push-push konfigurációja segít a hangzást befolyásoló rezgések leküzdésében.

 

altice-devialet_2 640.jpg

 

A burkolat alatt hat darab nagy érzékenységű (kikapcsolható) mikrofon is található, hogy a készülék a jelentősebb távolságból kiadott parancsokat is teljesíteni tudja. Az újdonság természetesen támogatja a legnépszerűbb zenei szolgáltatásokat (Spotify, Pandora, Amazon Music, Apple Music, Tidal vagy iHeart Radio), de az internetes rádiókhoz és az Audible kínálatához is hozzáférést biztosít. A hangrendszer forgalmazása előre láthatóan szeptember végén kezdődik.

 

Forrás: www.optimum.com/amplify