Összedolgozott a Master&Dynamic és a LEICA

A Master&Dynamic és a Leica Camera AG kapcsolata nem új keletű, hiszen a két vállalat korábban már dolgozott együtt. A régi-új partnerség legújabb eredménye, két vadonatúj füles.

A Master&Dynamic for 0.95” kollekciót három éve indították. A gyűjtemény most két olyan hangeszközzel bővült, amelyeket a világ leggyorsabb aszférikus lencséjének tartott, Leica Noctilux-M 50mm f/ 0.95 ASPH ihletett.

Az MW65 (499 USD) aktív zajcsökkentést kínáló fejhallgató és az MW07 PLUS TW fülhallgató műszaki szempontból nem változott, azonban mindkét exkluzív modell olyan ruhát kapott, ami Leica/Noctilux jellegzetességeket tartalmaz. A fekete bevonattal ellátott eloxált alumínium váz, vizuális markerek, tartós marhabőr és puha báránybőr kombinációja mind a LEICA márka sajátosságai. A fejhallgató negyven milliméteres meghajtókat dolgoztat, több fokozatban szabályozható zajcsökkentést, valamint vezetékes és vezetékmentes használatot biztosít.

Az MW07 PLUS TW (299 USD) füles tíz milliméteres átalakítókat kapott, akár negyven órán keresztül is használható. A párosítást és vezérlést megkönnyítő több funkciós gomb pirosban tündököl, ami megfelel a márka vizuális kézjegyének. A mellékelt töltő/dokkoló matt fekete bevonattal ellátott, rozsdamentes acélból készült.

Forrás: www.masterdynamic.com