Ősszel jön az Innuos Pulse Network Player sorozat

Az Innuos új szériája főként azoknak a zenekedvelőknek lehet érdekes, akik sokat használják a különböző streaming szolgáltatásokat.

Az Innuos PULSE Network lejátszók két különböző üzemmódot kínálnak. Az ún. Standalone módban az Innuos Sense alkalmazáson keresztül hozzáférést kapunk a hálózati szolgáltatásokhoz, internetes rádiót hallgathatunk vagy lokálisan (NAS) tárolt zenéket játszhatunk le. Ebben az üzemmódban a PULSE hálózati lejátszóként a rendszer központja lesz.

Az ún. Endpoint módban a PULSE hálózati lejátszók egy fő zenei szerverhez (pl. Innuos Music Server, Roon Core, HQ Player vagy bármilyen Logitech Media Server) csatlakoznak és zónaként jelennek meg a használatban lévő szerver-alkalmazáson, ilyen minőségben böngészésre is alkalmasak.

A sorozat belépő modellje a PULSEmini (999 EUR) négymagos Intel processzort dolgoztat, a PCM (32-bit/768 kHz) és DSD512 állományok kezelésére is alkalmas USB interfészen keresztül. A készülék koaxiális és optikai SPDIF kimenetekkel (24-bit/192 kHz) is rendelkezik. A középkategóriát a PULSE (2599 EUR) képviseli. A berendezés egyedi RECAP2 LPSU tápegységet kapott, már 8 GB RAM rendszer memóriával bír, így nagyobb adatbázisokkal is könnyen megbirkózik. A csatlakozásokat AES/EBU kimenettel toldották meg.

A PULSAR (5499 EUR) a széria nagyvadja, egyedi ARC6 egyenirányító modullal rendelkezik. Az SPDIF és AES/EBU kimenetek helyett egy optimalizált USB-kimenet áll rendelkezésre, amely egy PhoenixUSB Lite Reclocker időzítőt tartalmaz, amit egyedi DC4 CX szabályozó modul felügyel és Audionote KAISEI kondenzátorok táplálnak. Az Innous PULSE sorozat várhatóan szeptemberben lesz elérhető.

Forrás: www.innuos.com