Panasonic JX600 (2021) – Megfizethető minőség

A Panasonic a címszereplő sorozattal egészíti ki idei  portfólióját, kedvezve a soványabb pénztárcával rendelkező, de azért a minőséget kereső vásárlóknak.

Bár a JX600 (2021) 4K LCD tévék csak esszenciáját kínálják a Panasonic által favorizált technológiáknak, azért társaság igyekezett működőképes alternatívát biztosítani a rendkívül sűrű mezőnyben. Az új modellek ún. backlit LED készülékek, tehát korántsem egy „tapéta” tévéről van szó, ám szabadon elhelyezve a vastagság különösebben nem zavaró. A fontosabb jellemzők között megtalálható a Dolby Vision, HDR10 és HLG támogatás, valamint a Dolby Atmos hangrendszer, utóbbi természetesen csak szoftveresen szimulált változat a hangélmény javítása érdekében.

Újdonságként említhető a dedikált játékmód, ami egyfelől minimálisra csökkenti a késleltetést, másfelől automatikusan a legjobb képbeállításokat kínálja játék közben. Az AndroidTV platform a megszokott szolgáltatásokat biztosítja, extraként Google Assistant és Alexa integrációt is kapunk. Az új készülékek októbertől vásárolhatók meg öt (43, 50, 55, 58 és 65 hüvelykes) méretben, titán és ezüst színekben.

Forrás: www.panasonic.com/news