Phasetech – Állítható hangprojektorok

A hangprojektorok modulokból állnak, kétféle méretben (vagy inkább kitben) kerülnek forgalomba. A telepítés a Phasetech szerint egyszerű és gyors.

A VLS70-LCR 60-70 hüvelykes képernyő mérethez tervezték, míg a VLS100-LCR 75-100 hüvelykes tévék mellé ajánlott. Mindkét verzió három passzív hangsugárzó tömböt dolgoztat, eltérés az összeköttetést biztosító és rögzítésre használatos sínek méretében van. A síneket az előírt módon kell rögzíteni a falra, majd a modulokat oldalról felcsúsztatni és már csak a tévé méretéhez kell igazítani a szélességet.

Egy modul öt meghajtónak biztosít helyet. A hangszóró-készlet egy 0.75 hüvelykes lágy dóm magassugárzóból, valamint két-két három hüvelykes polipropilén mélyközép- és mélysugárzóból áll. Utóbbiak két oldalról fogják közre a magassugárzót. A koherens hangzásról az Absolute Phase Crossover gondoskodik.

Mivel passzív rendszerekről van szó a használathoz szükség van többcsatornás AV-erősítőre. A hangprojektorok névleges teljesítménye 15-100W, az impedancia 8 ohm, az érzékenység pedig 90 dB. A márka meghajtásra a saját P3-35 mini-erősítőjét javasolja, amely 3x35W teljesítmény leadására képes, előnyként kiemelték, hogy a készülék olyan kicsi, hogy kényelmesen elrejthető a televízió háta mögött. Az újdonságok globális forgalmazása hamarosan megkezdődik, egyelőre ismeretlen áron.

Forrás: www.phasetech-int.mseaudio.com/press