Pioneer BDP-450 új csúcskategóriás Blu-ray lejátszó

Home Pioneer BDP-450 új csúcskategóriás Blu-ray lejátszó

Pioneer BDP-450- nagy 600x190 .jpg

A lejátszható formátumok között természetesen megtalálhatók a 3D Blu-ray, DVD és CD lemezek, illetve ezeken felül a Super Audio CD és a DVD-Audio, valamint számos különböző kódolású audió és videó fájl, többek között az okostelefonok 3gp formátuma, Flash video, DivX Plus HD , MKV, WMA, MP3, AAC és a veszteségmentes tömörítésű FLAC3. A fájlok lejátszása lehetséges lemezről, USB tárolóról vagy helyi hálózaton keresztül.

A lejátszó a helyi hálózathoz kapcsolódhat közvetlenül Ethernet kábellel, vagy az opcionálisan megvásárolható AS-WL300 wireless LAN adapter segítségével. A BDP-450 DLNA tanúsítvánnyal és beépített DLNA DMR2 (Digital Media Renderer) képességgel rendelkezik, így a megosztott audio és video tartalmak MAC-ról, PC-ről, média szerverről is lejátszhatók, vagy közvetlenül átküldhetők bármilyen kompatibilis hordozható eszközről, pl. okostelefonról. Beépített alkalmazásai segítségével az internetről YouTube és Picasa tartalmak érhetők el.

A BDP-450 mindig kiváló képminőséget szolgáltat a bejövő videojel felbontásától függetlenül a Marvell Qdeo videó feldolgozásnak köszönhetően, amely az alacsonyabb felbontású videojeleket is kiváló minőségben konvertálja fel. HDMI kábellel csatlakoztatva megfelelő Pioneer AV receiverhez, az erősítő a cég saját fejlesztésű PQLS (Precision Quartz Lock System) technológiáját használva átveszi az órajel vezérlését, így küszöbölve ki a jittert a jelátvitelből.

A kettős HDMI kimenet révén rugalmasan lehet installálni a lejátszót. Az egyik kimenet csatlakozhat AV erősítőhöz, a másik ettől függetlenül tv-hez vagy egyéb megjelentőhöz, illetve szükség esetén multi-room installációval különböző helyiségekben levő 3D-s vagy 2D-s projektort, tv-t lehet egyidejűleg meghajtani vele.

 

Pioneer BDP-450 + remote 600x295.png

 

A Stream Smoother funkció a tömörített videofájlok minőségén javít. Ez az eljárás kimondottan kis méretű megjelenítésre optimalizált, tömörített videójelek javítására lett tervezve.  Automatikusa elemzi és újraprocesszálja az internetről érkező jelet, és csökkenti a tömörítésből származó zajt, így hozva létre részletesebb és finomabb képet.The technology is especially helpful with low bit-rate video sources originally intended for viewing on small screens.By connecting the BDP-450 to a compatible Pioneer AV receiver, the Blu-ray Disc player will also benefit from Sound Retriever technology which enhances compressed audio files by compensating for critical data lost during the compression process. Pioneer AV receiverhez kapcsolva pedig a Sound Retriever funkció a veszteséges tömörítésű hangfájlok lejátszásakor kompenzálja a tömörítési eljárás során keletkezett adatveszteséget.

A legújabb fejlesztésű, ingyenesen letölthető Pioneer ControlApp és iControlAV2012 4 App alkalmazások segítségével a felhasználók még kényelmesebben iráníythatják a Blu-ray lejátszót okostelefonjukról. Hozzáférhetnek a menükhöz, navigálhatnak benne, és a lejátszás, leállítás, előre és hátra tekerés alapfunkciókat vezérelhetik. Az első alkalmazás a Google Play-ről tölthető le Google Android felhasználók számára, míg a másik az App Store-ról iPhone, iPad és iPod touch felhasználók számára.

 

A BDP-450 Blu-ray lejátszó előreláthatólag 2012 októbertől lesz elérhető Európában. ( – )

 

www.basys.hu