Platin Audio – Milan 5.1.4 hangrendszer

A Platin Audio szeptember elején Denverben (CEDIA Expo) mutatta be WiSA-kompatibilis termékcsaládjának legújabb tagját.

A MILAN 5.1.4 (799 USD) rendszer egy hangprojektorból, két szatellit sugárzóból és egy mélynyomóból áll. Az ötcsatornás hangprojektor (55W) három előre sugárzó (bal, közép, jobb) és két Atmos meghajtót dolgoztat, a szatellit hangszórók (18W) szintén rendelkeznek dedikált Atmos meghajtóval, míg a bass-reflex porttal ellátott mélynyomó (80W) kialakításánál fogva, akár magasabb bútorok alatt is elhelyezhető.

A rendszer WiSA DS (Discrete System) technológiát használ, a Discovery adóvevő 16-bites/48kHz-es jelek továbbítására képes, tömörítetlen formában. Ezen felül Bluetooth LE és aptX támogatás is adott, illetve egy AC aljzat, HDMI ARC/eARC csatlakozó, optikai, koaxiális és analóg bemenet, valamint egy RCA mélynyomó kimenet is rendelkezésre áll.

A szatellit hangszórók opcionális kiegészítők segítségével falon vagy állványon is elhelyezhetők. Kevin McDonald, a Platin Audio marketingért felelős vezető alelnöke szerint a Milan 5.1.4 rendszer „költséghatékonyan biztosít mindent, ami a térhatású mozi hangzáshoz szükséges”.

Forrás: www.platinaudio.us/press