POLK MagniFi Mini AX – Ne ítélj elsőre!

A POLK AUDIO egy alig negyven centi széles, ultrakompakt hangprojektorral bővíti kínálatát. Az új modell a zenekedvelőknek és filmrajongóknak is jó választás lehet.

A POLK MagniFi Mini AX első pillantásra nem kínál túl sokat, azonban a Dolby Atmos és DTS: X támogatással rendelkező készüléket hiba lenne alábecsülni. A rendszer öt hangszórót integráló fejegységből és vezetékmentes mélysugárzóból áll, gyorsan és egyszerűen társítható bármilyen tévéhez vagy egyéb forráseszközhöz. Frank Sterns, a Polk Audio elnöke elmondta, hogy egy olyan hangrendszert igyekeztek összerakni, aminek teljesítménye túlmutat a méretek feltételezte kategórián.

A surround hangélményt a szabadalmaztatott, negyedik generációs SDA technológia integrálásával javították, így szélesebb és pontosabb hangszínpadot sikerült létrehozni, mint amit a Dolby Atmos vagy a DTS:X önmagában nyújtani képes. A sztereó zenei reprodukció finomítása érdekében a 3D Audio Mode is beépítésre került, ez a hangot 360 fokos virtuális surround hangzásra keveri fel, beleértve a virtuális magassági csatornákat.

Az apróság AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect kompatibilis, valamint WiFi és Bluetooth képes. A szabadalmaztatott VoiceAdjust technológia a beszédhangok tisztaságáért felel, ezen felül a szokásos dedikált üzemmódok (pl. film, éjszakai) sem hiányoznak. Az alapkiosztás bármikor kibővíthető POLK SR2 vezetékmentes hangszórókkal. A MagniFi Mini AX hangprojektor a HDMI eARC/ARC, optikai vagy AUX bemeneten keresztül csatlakoztatható a tévékhez. Az üzemeltetést OLED kijelző és távirányító könnyíti meg.

Forrás: www.soundunited.com

A márka hivatalos hazai forgalmazója a HORN Distribution.