Polk Signa 4 – Az első Dolby Atmos hangprojektor

A SIGNA sorozat legújabb, egyben legnagyobb tagja a gyártó első Dolby Atmos kompatibilis hangprojektora, ami összesen hét meghajtót dolgoztat.

A SIGNA S4 (399 USD) két felfelé sugárzó hangszórót is kapott, így az ígéretek szerint valósághű térbeli reprodukcióra képes. A rendszer a sztereó hangokat is képes felkeverni, virtuális Dolby Atmos élményt tud létrehozni. A center sugárzókhoz hozzá lett rendelve a gyártó saját VoiceAdjust eljárása, ami a párbeszédek érthetőségét hivatott javítani. A basszusokat egy vezetékmentes mélynyomóra bízták, ami tíz méteren belül bárhol elhelyezhető a térben. Az alacsony frekvenciák a Bass Adjust funkció segítségével szabályozhatók.

Természetesen előre programozott beállításokat (film, zene, éjszakai mód) is kapunk, így egyetlen mozdulattal kiválasztható a tartalomnak és napszaknak megfelelő hangzás. A készülék HDMI eARC konnektort visel, ezen felül pedig Bluetooth kapcsolatot is biztosít, amin keresztül különböző tartalmak megszólaltatására van lehetőség. Az új modell a Polk Audio hivatalos oldalán keresztül, hamarosan elérhető lesz.

Forrás: www.polkaudio.com/news