Prémium trióval erősíti kínálatát a T+A

A T+A 200 sorozat esztétika tekintetében a vállalat kilencvenes években épített modelljeit idézi, azonban az akkoriban divatos krómozott felületeket, időtálló alumínium komponensekre cserélték.

A sorozat három vadonatúj modellt sorakoztat, amelyek lazán kötődnek a tavaly bemutatott HA 200 fejhallgató-erősítőhöz. A csomagban az MP 200 multi-source lejátszó, a DAC-200 digitális-analóg konverter, illetve az A 200 végerősítő található, így a társaság szerint a modellek referencia eszközként és összerendezve is használhatók. „Az összes egységet úgy terveztük meg, hogy szólóban is jól teljesítsenek, de kombinálva még jobbak legyenek” – mondta Lothar Wiemann, a T+A fejlesztési igazgatója.

A készülékek mindegyike a saját fejlesztésű HMA (Modular High-End Architecture) architektúrára épült. A DAC 200 (5490 USD) probléma nélkül kezeli a DSD1024 és PCM (32 bites/768 kHz) állományokat, kombinálja az A osztályú és a HV erősítő technológiákat. Az MP 200 (5700 USD) hozzáférést biztosít a Tidal, a Deezer és a Qobuz szolgáltatásokhoz, amiket a MusicNavigator alkalmazáson keresztül lehet használni. A ROON integrálása folyamatban van. A fedélzeten található egy CD meghajtó, illetve FM/DAB+ adások vételére is lehetőség van.

Az A 200 (4900 USD) csatornánként 250W (4 ohm) teljesítményt nyújt, a fejhallgatók számára 4.4 milliméteres Pentaconn csatlakozó van fenntartva, de a már emlegetett HA 200 fejhallgató-erősítő társítására is lehetőség van. Az új modellek rendelhetők, a kiszállítás októberben kezdődik.

Forrás: www.ta-hifi.de