PRO-JECT AUDIO – Új márka, új termékcsalád

A Pro-Ject márka és a mögötte álló osztrák Audio Tuning GmbH eddig is az európai gyártásra esküdött, amely elköteleződés az egykor DUAL lemezjátszókat gyártó társaság bevonásával csak tovább erősödik.

A német Alfred Fehrenbacher GmbH az újonnan megköttetett szövetség értelmében az osztrákokkal szorosan együttműködve, nem csupán gyártási kapacitását kínálja fel, hanem vadonatúj automata lemezjátszók fejlesztésében is komoly szerepet vállal. Bár sokak szerint a manuális lemezjátszók minden tekintetben jobbak automata társaiknál, a felhasználói trendek változásai megkövetelnek bizonyos kompromisszumot a gyártók részéről.

Az elmúlt évek alatt megbizonyosodott, hogy bár egyre nagyobb az igény a fekete korongokat lejátszó szerkezetek iránt, az aprólékos állítgatást igénylő modellek sokakat eltántorítanak a vásárlástól. A két cég szövetségében egy új márka – REKKORD Audio – van születőben, valamint egy új Pro-Ject Automat névre keresztelt termékvonal is várható. Reméljük hamarosan többet is megtudhatunk róluk.

(A mellékelt képek illusztrációk!)

Forrás: www.audiotuning.com