Pro-Ject MaiA S3 – Megújított mindenes

A Pro-Ject Audio átdolgozta népszerű My Audiophile integrált erősítőjét, amely ezzel a harmadik generációba lépett.

A Pro-Ject MaiA S3 (799 USD) egy teljes értékű kompakt integrált erősítő, amit úgy terveztek, hogy tökéletesen illeszkedjen az osztrák cég CD Box S3 lejátszójához. A frissített áramkörnek, egy korábbinál nagyobb házat készítettek, ami jobb áramköri elrendezést tesz lehetővé az elektromágneses interferencia szempontjából. A készülék nyolc bemenettel rendelkezik, beleértve a kiváló minőségű digitális és vezeték nélküli Bluetooth opciókat.

A digitális szekcióhoz 24-bit/192 kHz felbontású állományokat is kezelő DAC tartozik, míg az ötödik generációs Bluetooth modul aptX HD támogatással akár 24-bit/48kHz-es fájlok lejátszását is lehetővé teszi. Az analóg bejáratok között egy phono (MM és MC) konnektor is lapul, míg a privát zenehallgatást 6.3 milliméteres fejhallgató-kimenet biztosítja. Egy változtatható RCA kimenet mélynyomó vagy második végerősítő társítására is lehetőséget kínál.

A mellékelt távirányítóval pontosan szabályozható (motoros analóg potenciométer) a hangerő, illetve az eszköz segítségével egyszerűen lehet váltani a bemenetek között. Az új modell hagyományosan fekete és ezüst színben vásárolható meg.

A márka hazai forgalmazója az Audio Centrum.

Forrás: www.pro-jectusa.com