Pro-Ject Stereo Box S3 BT és MaiA DS3 – Újdonságok a porondon

Nagy rajongói vagyunk az osztrák Pro-ject Audio ultrakompakt eszközeinek, ezért örömmel vettük, hogy a társaság újabb modelleket leplezett le.

A Pro-ject Stereo Box S3 BT (399 EUR) integrált erősítő hozta magával az alapmodell összes kedvelt jellemzőjét és jól bejáratott funkcióját, amelyek mellé Bluetooth lehetőséget is csomagoltak. Az apróság két vonalszintű RCA bemenettel és aptX HD Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, amiken keresztül az összes forrás egyszerűen használható. Az említett fizikai konnektorok egyszerre két forrás társítását teszik lehetővé, kapunk egy 3.5 milliméteres jack aljzatot, amely aktív hangfalakat vagy mélynyomókat képes fogadni. A berendezés csatornánként 40W (4 ohm) teljesítményre képes.

A MaiA DS3 (1199 EUR) integrált erősítő kilenc bemenettel rendelkezik. A beépített phono előerősítő MM és MC hangszedőket is képes kezelni. A digitális források számára koaxiális, optikai és USB bemenet áll rendelkezésre, ezeken kívül további három vonalbemenetet kapunk. A Bluetooth aptX HD kapcsolat ezúttal is adott. Az erősítő szakaszt úgy tervezték, hogy a problémásabb hangfalak meghajtása se jelentsen problémát, csatornánként 140W (4 ohm) teljesítmény elég sok mindenre elég. A MaiA DS3 dedikált mélynyomó kimenetet is kapott, a beépített fejhallgató-erősítő modulhoz 6,3 milliméteres aljzat tartozik. A hangerőt motoros potenciométerrel lehet szabályozni, mindkét modellhez kényelmes távvezérlő is tartozik.

A márka hazai forgalmazója az Audio Centrum.

Forrás: www.project-audio.com