Haladóknak készült a M2TECH Mitchell Crossover

Az M2Tech újdonsága egy viszonylag könnyen konfigurálható eszköz, amely gyakorlatilag bármilyen hangsugárzóval, illetve hangrendszerrel képes összedolgozni.

Az M2TECH MITCHELL ANALOGUE ELECTRONIC CROSSOVER (4200 EUR) a gyártó szerint képes a hangfalakba épített passzív keresztváltók, teljesítményt érintő negatívumait áthidalni. A készülék háromutas sztereó, vagy hatutas mono hálózatok kezelésére képes, hat programozható szűrőmodult dolgoztat. Mindegyik modul függetlenül programozható alul-, felül- vagy sáváteresztő szűrőként definiálható, a kimeneti szint és fázis önállóan is állítható.

A hátoldalon RCA és XLR ki és bejáratok, valamint trigger és hálózati csatlakozó található, illetve infravörös vevőt is kapunk. A készülék programozása Windows alkalmazáson keresztül történhet, későbbiekben Mac és Linux változatok is várhatók. A számítógép a berendezést soros eszközként (UART) ismeri fel, a program teljes szabadságot biztosít a felhasználóknak,de számos segítséget is biztosít a konfiguráláshoz. A beállításokat fedélzeti memória tárolja a különböző presetek között valós időben is lehet váltani.

Forrás: www.lnx.m2tech.biz/products