PSB M4U 8 MK2 – Jobb hangzás és aktív zajszűrés

A kanadai PSB Speakers három éve dobta piacra az M4U 8 fejhallgatót, aminek felülvizsgált változatával vezetékmentes kínálatukat frissítették.

A PSB M4U 8 MK2 (449 EUR) elsősorban funkcionálisan változott, előtérbe tolva a személyre szabott hangélményt. A frissített modell megkapta a Personal Sound by Audiodo funkciót, amely biztosítja, hogy a hang kifejezetten a hallgató füléhez legyen igazítva. Az ún. audiodo-kalibráció egy dedikált alkalmazáson keresztül monitorozza a felhasználó hallással kapcsolatos jellemzőit, kijavítja a halláskárosodásból, fiziológiai rendellenességekből eredő, valamint a pszicho-akusztikus észlelésekkel kapcsolatos anomáliákat. Másik újdonság az Immersive RoomFeel Technology (ez a saját fejlesztésű RoomFeel legújabb verziója) ami az ígéretek szerint képes bővíteni a hangszínpadot, ezáltal részletesebb (és mélyebb) reprodukciót biztosít.

A második generációs füles támogatja a Bluetooth aptX HD technológiát, 24-bites streaminget szavatol, illetve ezúttal is lehetőség van választani 3.5 milliméteres vagy USB csatlakozás között. A készülék négy mikrofont kapott, a rendszer a beérkező adatok függvényében szabályozza az aktív zajszűrés mértékét. Az üzemidőt ANC nélkül huszonöt órában jelölték meg, aktív zajszűréssel tizennyolc órányi használatra lehet számítani. Az új modell már előrendelhető, a szállítás november második hetében kezdődik.

Forrás: www.psbspeakers.com