PSB M4U 9 – Vezetékmentes ANC fejhallgató Kanadából

A PSB Speakers, ahogy a név is sugallja elsősorban hangfalakat gyárt, azonban a márka az Audiodo csapatával közösen hordható eszközök fejlesztésébe is belefogott.

Az M4U 9 (549 EUR) a társaság második fejhallgatója, ami ránézésre nem sok újdonsággal szolgál. Az ismerős ovális kamrákban negyven milliméteres grafén meghajtók kaptak helyet, a kagylók dönthetők a jobb illeszkedés érdekében. A hatékony zajszűrés érdekében oldalanként több MEMS mikrofont kapunk, az alapvető funkciók fizikai gombokon keresztül érhetők el.

Az elődhöz hasonlóan ezúttal is az Audiodo Personal Sound integráció a legfontosabb extra, amely személyre szabott kalibrációt tesz lehetővé. A PSB szabadalmaztatott és tovább fejlesztett RoomFeel technológiája a korábbinál nagyobb részletességgel és jobb képalkotással javítja az általános hallgatási élményt.

A fejhallgató Bluetooth HD vezeték nélküli kapcsolatot kínál, de 3.5 milliméteres aljzatokkal is rendelkezik, ha valaki jobban kedvelné a vezetékes üzemmódot. A gyári adatok szerint aktív zajszűréssel huszonöt órás akkumulátor időre lehet számítani. A készülék összezárható, ami jelentősen megkönnyíti az utaztatást.

Forrás: www.psbspeakers.com