PURE EVOKE – Itt az új generáció

A PURE nagyjából két évtizede indította útnak az Evoke termékcsaládot. A társaság három új modellt mutatott be, amelyek különböző igényeket szolgálnak ki.

Mindhárom modellt szándékosan minimalista (a Sam Hecht vezette Industrial Facility munkája) dizájn jellemzi. A hangszóró rácsok újrahasznosított Kvadrat gyapjúból készültek. Mindegyik készülék kapott egy felhajtható LED kijelzőt, ami a releváns információkat jeleníti meg a használat során. Közös jellemző még a Spotify Connect támogatás.

Az EVOKE SPOT azoknak készült, akik egy kompakt, könnyen mozgatható berendezést keresnek. A készülék FM, DAB, DAB+ adások és internetes rádiók hallgatását teszi lehetővé, a hálózatra WiFi segítségével lehet kapcsolódni, ezen felül Bluetooth (4.2) kapcsolat is adott. A rács mögött egy három hüvelykes, teljes tartományt kezelő hangszóró lapul, a beépített erősítő 20W teljesítményt szavatol.

A család középső tagja az EVOKE PLAY szolgáltatás szintjén nem különbözik a kis tesótól, azonban masszívabb teljesítményt (40W) kínál, ezért zajosabb környezetben is jól használható, vagy nagyobb helyiségek hangosítására is alkalmas. A készülék két darab háromnegyed hüvelykes dóm csipogót kapott, amelyek a 3.5 hüvelykes mélyközép hangszórót fogják közre. Ehhez a modellhez opcionális akkumulátor pakk is rendelhető, ami a hordozhatóságot könnyíti meg.

Az EVOKE HOME mindent tud, amit a kisebbek, ugyanakkor CD lejátszásra is alkalmas. A slot rendszerű olvasó a gyári és írott lemezeket is elfogadja. A háromnegyed hüvelykes magassugárzók mellett, két 3.5 hüvelykes mélyközép meghajtó teljesít szolgálatot, a kimenő teljesítmény 100W. A fejhallgatók 3.5 milliméteres konnektoron keresztül társíthatók, a rendszer a társalkalmazáson túl távkapcsolóval is vezérelhető. Az új modellek hivatalos ára egyelőre nem ismert.

Forrás: www.pure.com