QUADRAL SIGNUM – Új széria Hannoverből

A Quadral Signum sorozat egy kompakt polc, két padlón álló, valamint egy center sugárzóból áll, fekete és fehér színekben kerül a piacra.

A QUADRAL SIGNUM modelleket az Argentum sorozatból átemelt, némiképp átdolgozott technológiák felhasználásával készítették. A friss szériába Sigma RiCom magassugárzók, valamint titán bevonatú, polipropilén membrános közepes és basszus hangszórók kerültek. A csipogók előző generációja több (pl. Platinum M20) hangfalban is bizonyított, az újabb változat a módosításoknak köszönhetően még jobb felbontást és finomabb reprodukciót szavatol a felső tartományban.

A SIGNUM 20 (195 EUR) kompakt bass-reflex doboz, amely RiCom csipogó mellé 160 milliméteres mélyközép meghajtót kapott. A SIGNUM 10 Base (295 EUR) hangszórókészlete ugyanez, azonban itt a magassugárzót két mélyközép hangszóró között helyezték el. Mindkét álló hangfal háromutas konstrukció, az alapvető tervezés is megegyezik a különbség a teljesítményben keresendő. A SIGNUM 70 (395 EUR) egy közepes (155 mm) és két basszus (155 mm ) meghajtóval rendelkezik, 180W maximális teljesítményt kínál, míg a nagyobb SIGNUM 90 (495 EUR) esetében száznyolcban milliméteres hangszórókkal lehet számolni és a rendszer 220W teljesítmény leadására képes. A gyártó szerint az új modellek bármilyen erősítővel biztonságosan dolgoztathatók.

A márka hazai forgalmazója a StreamAudio.

Forrás: www.quadral.com