Questyle CMA Fifteen – Új zászlóshajó a porondon

A Jason Wong vezette Questyle Audio tizenöt évvel ezelőtt dolgozta ki CMA erősítő technológiát, többek között ennek a mérföldkőnek állít emléket az új modell.

A CMA FIFTEEN (2220 EUR) fejhallgató-erősítő és DAC, amely a vállalat saját fejlesztésű CMA (Current Mode Amplification) elnevezésű eljárását alkalmazza. A nagy teljesítmény elérése érdekében a csúcskategóriás DAC chipek áram típusú kimenettel rendelkeznek, ezeket általában IV átalakítóval és klasszikus erősítő architektúrával párosítják. A Questyle ezzel szemben az ES9038PRO árammódú DAC chipjét használja, amit négy kiegyensúlyozottan üzemeltetett erősítőhöz kapcsoltak. A DAC támogatja a támogatja a 32-bit/768 kHz felbontást és a DSD állományokat, ezen felül a rendszer az MQA dekódolásra is lehetőséget biztosít.

Az USB-B konnektor mellett ezúttal már az USB-C bemenet (együttes használat esetén az USB-C prioritást élvez) is rendelkezésre áll, valamint koaxiális és optikai, valamint analóg RCA bemeneteket is kapunk. A készülék RCA és XLR konnektorokon keresztül lemezjátszó előerősítőként is használható. A fejhallgatók társítására 6.35 milliméteres, 4.4 milliméteres és 4-tűs XLR csatlakozók állnak rendelkezésre, a vezetékmentes átvitelre LDAC Bluetooth használható. A kimeneti szint szabályozására egy Standard/Studio kapcsolóval van lehetőség, míg a hangerő a hátsó panelen található ADJ/FIX kapcsolóval állítható be.

Forrás: www.questyle.com